Nederlands | English
Home > Nieuws

Italiaanse wijnproeverij in Amsterdam


Italië is een van de grootste wijnproducenten ter wereld. Door het hele land wordt een grote diversiteit aan wijnen geproduceerd. Iedere wijn heeft zijn eigen karakteristieke eigenschappen. Naast de druivenrassen die gebruikt worden, zijn ook het klimaat, de ligging van de wijngaard, de bodem en de productiemethode van invloed op de smaak van de wijn.

Op een aantal zondagen per jaar heeft u in ons restaurant in Amsterdam de kans om kennis te maken met de grote diversiteit aan wijnen die de verschillende regio’s van Italië u te bieden hebben. Ruim 70 wijnen staan er op die dagen voor u klaar da gustare, om te proeven. Rood, wit, rosé en mousserend. Gemaakt van inheemse druifsoorten en van internationaal bekende druiven. In combinatie met een uitgebreide antipasti lunch is het de ideale besteding van uw zondagmiddag. Kaarten voor de wijnproeverij inclusief antipasti lunch kosten 35,- per persoon.
 
De wijnproeverijen bij Casa di David worden georganiseerd in samenwerking met Margaret Wines. Deze Utrechtse wijnwinkel importeert haar wijnen uit heel Italië. Van de noordelijke Veneto tot het zuidelijke Sicilië. De meeste wijnen zijn afkomstig van kleine, ambachtelijk werkende producenten die met veel passie hun werk doen.
 
We zien u hopelijk binnenkort bij een van onze wijnproeverijen.
 
Salute!
Op uw gezondheid!

Op dit moment is er nog geen datum bekend voor de eerstvolgende Italiaanse wijnproeverij in Amsterdam. Wilt u op de hoogte gehouden worden wanneer de eerstvolgende Italiaanse wijnproeverij in Amsterdam plaatsvindt? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief via het aanmeldformulier op onze homepage.Geplaatst op 21-02-'13