Nederlands | English
Home > Nieuws

Casa di David opent tweede vestiging in Amsterdam


Restaurant Campo de' Fiori

Restaurant Campo de’Fiori (bloemenveld) legt een link naar het plein met dezelfde naam gelegen in hartje Rome. Al sinds mensenheugenis is het plein Campo de’Fiori een van de drukste stukjes van Rome. Het plein herbergt vele marktraampjes, waaronder verse groente- en fruitkraampjes en is uitermate geschikt om te winkelen en uit te gaan. Het is ’s avonds dan ook een levendige ontmoetingsplaats voor jong en oud, mede dankzij de mix van trendy en traditionele restaurants.

Typisch Italiaans
Campo de’ Fiori biedt een verscheidenheid aan gerechten die uit typisch Italiaanse smaken zijn opgebouwd. Een gerichte zoektocht naar de meest originele producten, presentaties en combinaties die niet alleen uw tong strelen maar ook uw ogen zullen plezieren.

“bar all”italiano”
Ons nieuwe concept is: “Bar all”Italiano”. Aan de bar kunt u prosecco, cocktails en scroppino bestellen en tevens kleine antipasti die direct vers aan dezelfde bar voor u gemaakt worden.

Restaurant
Het restaurant gedeelte biedt een ruime zaal met aan de achterkant een terrastuin die uitkijkt op de elegante binnentuinen van de Gouden Bocht aan de Herengracht. Tevens hebben wij aan de voorkant van het restaurant een terras met uitzicht op de Reguliersdwarsstraat.Geplaatst op 01-09-'13