Nederlands | English
Home > Italiaanse wijnproeverij in Amsterdam > Diner & zang

Diner & zang


Genieten van een Italiaans diner en live muziek? Laat u verrassen door een van de opera-avonden in ons restaurant in Amsterdam. Of dompel u onder in Italiaanse sferen tijdens een muzikaal diner op het water. Een professionele tenor zingt voor u de mooiste Italiaanse opera-aria’s en u beleeft een onvergetelijke Italiaanse avond.  

Diner en zang in het restaurant

Met enige regelmaat geeft de Nederlandse operazanger Paul Koelbloed een surprise optreden in restaurant Casa di David in Amsterdam. Reserveer een tafeltje in ons restaurant en wie weet bent u getuige van een unieke dinnershow op z’n Italiaans.

Diner en zang op de Amsterdamse grachten – ‘Silenzio del Canale’

Lekker eten en varen met vrienden of familie ter ere van een bijzondere gelegenheid? Uitgebreid dineren op het water met collega’s? Onder de naam ‘Silenzio del Canale’ bieden restaurant Casa di David, tenor Paul Koelbloed en rederij de Nederlanden u een exclusief vaararrangement aan. Tijdens een rondvaart die u langs de mooiste plekjes van Amsterdam brengt, geniet u van een uitgebreid Italiaans diner onder begeleiding van live operazang. Casa di David verzorgt de exclusieve catering op de boot. De opstapplaats van de boten bevindt zich op loopafstand van restaurant Casa di David. U loopt eenvoudigweg de Singel af richting het Spui. Op Singel 359 meren de boten aan.

U kunt dit vaararrangement exclusief boeken op een dag naar keuze. Een unieke mogelijkheid om uw trouwfeest, verjaardagsfeest, jubileum of bedrijfsuitje op een bijzondere manier invulling te geven. Voor deze bijzondere dinner cruise zijn op een aantal data ook losse kaarten beschikbaar.

Reserveren voor deze unieke culinaire en muzikale ervaring kan via de website van Silenzio del Canale of de website van rederij de Nederlanden.


Diner en zang op de Utrechtse grachten

Casa di David heeft ook een eigen salonboot. Binnenkort zal deze prachtige boot voor het eerst het water zien. Voor kleine gezelschappen van maximaal 10 personen kan de salonboot worden afgehuurd. Met lekker Italiaans eten op de boot eventueel begeleid door live gezongen Italiaanse opera-aria’s waant u zich al snel in Italië.